ZTE gyártmányú 3G mini kamerák egyetlen képviselője

 

3G mini kamerák éjjellátóval

Kamera használata egyszerű, elegendő egy videó hívásra képes SIM-kártyát behelyezni a készülékbe és azt egy videó hívásra képes mobiltelefonnal a kártya felhívását követően nézhetjük a kamera által közvetített képet és hangot. A 3G mini kamerák a vezeték nélküli rejtett mini kamerák méretéhez képest lényegesen nagyobb.A kamera optikája a benne lévő mechanikának köszönhetően távolról 180 fokban mozgatható és a kamera képe fókuszálható. Áramszünet esetén a kamerában lévő akkumulátor további néhány óra üzemidőt biztosít.Videó hívásköltségeiről tájékozódjon a szolgáltatóknál. 3G kémkamera képes helyi rögzítésre amit egy benne elhelyezhető SIM-kártyára végez, továbbá rendelkezik az éjjellátáshoz szükséges infra sugárzókkal.

Rögzítés ki/be kapcsolását akár távolról sms-ben is állíthatjuk. Telepítése ajánlott olyan ingatlanokba ahol nincs lehetőség vagy nem érné meg Wi-Fi kamera mini rendszer kiépítésére és egy költséghatékony megoldást keres. 3G kamerákat lassan felváltja a 4G hálózaton működő képtovábbító kémeszközöket. Mivel a 3-as hálózat sávszélessége korlátozott, ebből következik a 4G hálózathoz képest valamivel rosszabb minőségű kamera kép átvitelére képes. Minél kisebb a felhasznált GSM vagy bármilyen más hálózat adatátviteli sebessége, annál gyengébb minőségű képet lehet azon továbbítani. Amennyiben a szolgáltató által biztosított adatátviteli sebesség a GSM vagy vezetékes hálózat rendszerén használat közben csökken, akkor első kőrben a 3G vagy vezetékes hálózaton működő kamera hangminőségén lesz érzékelhető a minőség romlása. Drasztikus sávszélesség csökkenés esetén, nem csak a hangminőség ha nem a megfigyelő rendszerre sugárzott kép minősége is jelentősen romolhat. Kisesebb felbontású kijelzők esetén a minőség romlása kevésbé érzékelhető, tehát egy mobiltelefonon vagy tableten kijelzőjén nézve kevésbé észrevehető a képromlás mint egy monitoron vagy bármilyen nagy méretű külső kijelzőn. Full HD kém kamera képének átviteléhez megfelelő térerősségű 4G-s hálózat jelenléte szükséges a nagy adatmennyiség miatt. Mielőtt egy GSM alapú rejtett kamerát szeretnénk telepíteni vagy csak átmenetileg használni pl: mini kamera vizsgára való felhasználása esetén… használat előtt ellenőrizzük a felhasználandó területen a rendelkezésre álló mobiltelefon hálózat jelenlétét és annak pontos adatátviteli sebességét. Ha nincs lehetőségünk egy meglévő fi-fi rendszerre csatlakozni a mini rejtett kameránkkal, akkor egy mobil routerre van szükség, amibe bármilyen hazai szolgáltató internetes kártyáját használhatjuk. Javasoljuk a 3G kamerák vagy 4G kamerák felhasználása esetén a korlátlan adat kártyák használatát, mert ilyen nagy felbontású kamerák esetén nem MB-ok hanem GB-ok repkednek az éterben. Egy átlagos puskázásra felhasznált gomb kamera HD felbontással amit vizsgákra szoktak felhasználni, az hozzávetőlegesen 2-4Gb adatmennyiséget használ fel egy óra alatt. Javasoljuk érdeklődjön az összes rendelkezésre álló mobilszolgáltatónál az előfizetési díjakról.
45.000Ft Nézze meg wi-fi kamera kínálatunkat.


3G kamerák mini

 

3G mini kamerák sim-kártyával

Abban az esetben jellemző a 3G kamerák használata, amikor nincs lehetőségünk meglévő Wi-Fi kamera mini telepítésére, viszont szükséges a kém kamera képének távoli felügyelete. Az ilyen esetekben jelent megoldást 3G kamerák használata pl: nyaralók, ritkábban és életvitelszerűen nem lakott ingatlanok.
Fontos ellenőrizni vásárlás előtt a mini kamera majdani környezetében a mobil szolgáltatás térerejét. 3G kamerák a nevükben is benne van, működésükhöz 3G hálózatra van szükség. Rejtett 3G kamerák nagy előnye a Wi-Fi kamerák mini társaikhoz képest, hogy nincs szükség költséges Internet előfizetésre a mini kém kamera használatához és annak távoli megfigyeléséhez.

Fontos megemlíteni, hogy 3G kamerák mivel a meglévő GSM hálózatot használják, ezért az átjátszó térereje blokkolható egy jobb minőségű mobiltelefon blokkolóval.