Gépjárműbe való mini kamerák beépítése

Wi-Fi kemara mini rejtett kamera

Egyedi igényekhez alkalmazkodva cégünk vállalja autóba való mini kamerák és lehallgató készülékek beépítését.
Ezek a mini kém kamerákat online módban akár menet közben is távolról azonnali időben nézhetjük és hallgathatjuk.
Több darab kamera beépítésére is van lehetőség, A_B_C oszlopokba és a csomagtér kinyitása esetén a felnyíló csomagtér ajtó kárpitjába is. Autóba való mini kamerák beépítésének a kamerák számától függően minimum 3-4 óra.

Bővebb információkért hívja kém bolt munkatársát a +36-20-399-1387 telefonszámon


Gyári kialakítású autóba való mini kamerák

autova-valo-mini-kamerak-tavvezerlo
Autóba való mini kamerák legkisebb képviselője a kulcstartóba rejtett kém kamera. Használata egyszerű semmiféle szakértelmet nem igényel. Mértei és a benne lévő akkumulátor kapacitása miatt üzemidejük korlátozottak, maximum: 1,5-2 óra.  Gépkocsiban történő megbeszélések rögzítésére elegendő a műszerfalra helyezni vagy a kulcs-csomón hagyni. jelenléte senki számára nem kelt feltűnést. Mini kamera HD felbontásának köszönhetően kültéri rejtett felvételek alkalmával a gépkocsik rendszáma is könnyedén leolvashatóak. Mikrofonjának érzékenysége 10-15m, zajosabb környezetben (ACG) automata mikrofon érzékenység állításának köszönhetően a hang rögrögzítés nem lesz túlvezérelt.

Ár: 115.000 Ft-tól


Kocsiba való mini kém kamerák

 

Balesetek alkalmával a biztosító illetve a nyomozóhatóságoknak nagy segítséget jelentenek az Autóba való mini kamerák. Ezek a az Autóba való mini kamerák sok esetben nincsenek elrejtve a gépkosiban, hanem szélvédőre tapadó koronggal vannak rögzítve. Léteznek gyári kialakítású rejtett Autóba való mini kamerák pl: visszapillantó tükörbe rejtett kamerák vagy hűtő maszkban elrejtett kamerák. Megnövekedett biztosítási csalások végett igazunk bizonyítása érdekében javasolt Autóba való mini kamerák használata. Jogilag nem minden országban megengedett az autós kamerák használata,  figyeljük a szomszédos országok  törvényi szabályozásaira is. Ausztriában Autóba való mini kamerák használata szigorúan tilos és sok eurós bírsággal büntetik azok használatát.

Gépkocsiba való mini kamrákat néhány esetben forgalom figyelő vagy más néven út-figyelő kamerákkal szokták helyettesíteni. Ezeknek a forgalom figyelő kameráknak a nagy hátrányuk, hogy méretükből adódóan nehezen rejthetőek és hangminőségük messze alulmúlják a kifejezetten a rejtett felhasználásra tervezett és gyártott mini kamerák műszaki paramétereit és azok minőségét. Itthon és külföldön is egyaránt láthatunk a kereskedelmi csatornákon kandi-kamerás műsorokat, amikor egy gépkocsiba rejtett felvételeket készítenek egy autóba beépített mini kamerával és ezeket nem csak a műsorkészítésben hanem a hétköznapi életben is eredményesen alkalmazhatjuk. Az ilyen rejtett kamerás beépítéséket javasoljuk bűncselekmények felderítéséhez pl: az alkalmazottak hatékony megfigyelésére vagy akár online módban működő rejtett mini kamerák esetén autólopások felderítésére.
Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik nem csak gépkocsi hanem hajóba illetve más típusú járművekbe való mini kamera beszereléssel. A kém kamera beszerelését megelőzően szükség van egy előzetes helyszíni bejárásra / felmérésre annak érdekében, hogy az adott feladatra a helyi viszonyok figyelembevételével a legmegfelelőbb kém eszközök kerüljenek telepítésre. Online rejtett autóba való kamera telepítés esetén szükséges a valósidejű távoli eléréshez egy internet kapcsolat a kamera számára, amit egy mini router segítségével oldunk meg. Ebbe a mini routerbe egy 4G hálózaton működő lehetőleg adat-kártyára van szükség, lehetőleg korlátlan adatforgalommal.
Amennyiben nincs lehetőségünk korlátlan internet kártya beszerzésére, abban az esetben 50-100Gb adat is elegendő lehet, de utóbbi esetben a kamera felbontását szoftveresen távolról módosítani kell. Választható felbontások VGA felbontástól a FULL-HD felbontásig állítható. Amennyiben a sávszélesség korlátozódik abban az esetben a mini kamera elektronikája a felbontást automatikusan alacsonyabb szintre állítja. Bővebb információkért hívja kém boltunkat az alábbi telefonszámon vagy keressen minket személyesen. 20-399-1387 Kém bolt címe: 2120 Dunakeszi, Fő u.115.