Táskába rejtett mini kém kamera

Mini rejtett kamera táskába rejtveMini kém kamera egérbe mini HD kamera

Operatív munkák elvégzéséhez a mini kamerák hordozható változatainak felhasználása elengedhetetlen.
Személyek követése, mozgásuk dokumentálására kiváló megoldást jelent a mini kém kamera táskákba való rejtése. Táskába vezeték nélküli mini kamerák is beépíthetőek, igény szerinti valósidejű kép/hang továbbítása végett. Mini kamera HD felbontásának köszönhetően egy utcai pénzátadás alkalmával a pontos címlet is felismerhető lehet. Kém mini kamera alap felszereltsége egy nagy érzékenységű mikrofon, ami a hangot 10-15m-ről rögzíteni tudja. A kamera üzemideje függ a rácsatlakoztatott akkumulátor kapacitásától.
Kínálatunkban szereplő mini kamerák hordozható változatai továbbá: sapkába rejtett kamera, kulcstartóba rejtett kamera, accubankba rejtett kamera, test kamera. Lehetőség van kizárólag lehallgató készülék beépítésére is, ebben az esetben a táskát használó személy számára teljesen észrevehetetten az eszköz jelenléte.

Táskába rejtett lehallgató hangrögzítő ár: 49.900 Ft (bevezető ár)
GSM alapú lehallgató készülék ár: 145.000 Ft
HD online teljes prémium szett ár: 240.000 Ft


Test kamera

wi-fi kamera mini vizsga gomb kameraMini kamera wfifi toll kamera

Mini kamerák hordozható változata amit vizsgákon és testen elhelyezve is egyaránt eredményesen használhatunk. Használata egyszerű, semmiféle szakértelmet nem igényel, vizsga alkalmával a papírlapra 5 cm-re is ráfókuszálható. Távoli megfigyelés helyi Wi-Fi hálózaton keresztül biztosítja, amennyiben erre nincs lehetőség, akkor szükségünk van egy hordozható mini routerbe ami a zsebünkben vagy táskánkban van elhelyezve. Használatuk ajánlott továbbá oknyomozó újságírók, magánnyomozóknak, kandi kamerás felvételek azonnali videós közvetítésére és az események rögzítésére. Vezeték nélküli rejtett mini kamerák nagy választéka várja Dunakeszi kém bolt kínálatában. Nano fülessel szettben megvásárolható.

vizsga szett kém gomb kamera vizsgáraWi-Fi kamera mini vizsga szett

Ár: szettben 300.000 Ft, kizárólag gomb kamera szett: 240.000 Ft


Kulcstartóba kém mini kamera

kulcstartó kém kamera
Kulcstartó kém mini kamera kiváló megoldást jelent tárgyalások, megbeszélés kül- vagy beltéri rögzítéséhez. Mini kamera HD felbontásának köszönhetően kültéri rejtett felvételek alkalmával a gépkocsik rendszáma is könnyedén leolvashatóak. Kém mini kamera autóba a műszerfalon elhelyezve rossz fényviszonyok mellett is kiváló képet rögzít. Mikrofonjának érzékenysége 10-15m, zajosabb környezetben (AGC) automata mikrofon érzékenység állításának köszönhetően a hang rögrögzítés nem lesz túlvezérelt.
Ár: 115.000 Ft-tól


Sapkába rejtett kém mini kamera Wi-FI, mini hangrögzítő

Autóba való mini kamerák sapkába rejtve

Sapkába rejtett kém mini kamera vagy mini hangrögzítő kiváló megoldást jelent közterületen történő titkos megfigyelések vagy beszélgetések dokumentálására. Mini kamera HD felbontásának köszönhetően bankjegyek átadása esetén a pontos címletek is felismerhetőek. Magánnyomozati munkák  esetén a célszemélyt feltűnés mentesen  követhetjük és mozgását dokumentálhatjuk. Sportesemények alkalmával kém mini kamera Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően a kamera képet valós-időben online módon mobiltelefonról ellenőrizhetjük. Egyedi beépítés esetén a feltüntetett ár a sapka beszerzésének költségét nem tartalmazza.

Ár: 49.900 Ft-tól


Mini kamerák hordozható

Felhasználás szempontjából léteznek a kém kamerák hordozható változatai, amikor a készülékeket menet közben ruházatba pl: gomb kamera vagy lehet kézben tartott kulcstartó kamerakánt használni és vannak a beépített mini kamerák amik valamilyen hálózatra csatlakoztatott rejtőeszközbe vannak telepítve. Magánnyomozati munkák alkalmával a mobilitás érdekében kifejezetten ajánljuk a kém kamerák hordozható változatait.

Hűtlenség vagy munkahelyi lopások alkalmával órába rejtett kamerát vagy digitális órába rejtett kamera beszerzése javasolt. Kém bolt Dunakeszi üzletében lehetőség van egyedi gyártású Mini kamerák hordozható változatának kialakítására. Szakembereink ingyenes szaktanácsadással állnak rendelkezésire. Cégünk folyamatosan új eszközök fejlesztésén és azok gyártásával foglalkozik, amennyiben ötlete van és az nem súrolja a James Bond filmekben látható műszakilag kivitelezhetetlen kategóriát, akkor keressen minket ötletével és amennyiben kivitelezhető mi megoldjuk. Elérhetőségeink: +36-20/-399-1387 , Kém bolt címe: 2120 Dunakeszi, Fő u.115. Nyitvatartás: H-P: 10-16h