Kém mini kamera töltőbe rejtve Wi-Fi

kem-mini-kamera-adapter

Cégünk vállalja különféle adapterekbe vagy bármilyen erre a célra alkalmas mini kamerák beépítését hálózati adapterekbe. Ezekbe az eszközökbe rejtett mini kamera optikája 1mm, felbontásik FHD. Nagy-érzékenységű mikrofonjának köszönhetően ez az eszköz 15m-ről képes a beszélgetések rögzítésére és azok továbbítására interneten keresztül.  Mobiltelefonon keresztül egy app segítségével valós időben nézhetjük, programozhatjuk a rejtett mini kamerát. Egyedi igények esetén beépíthető mini hangrögzítő vagy GSM alapú lehallgató is. Mini hangrögzítő telepítése esetén a kém kamera nem kerül beépítésre, ezért a poloska detektorral nem detektálható.

Ár: 145.000 Ft


Kém mini kamera routerbe rejtve Wi-Fi

kem-mini-kamera-routerbe

Routerbe a helyezett rejtett kamera beépítés után ránézésre semmiben sem különbözik egy hagyományos bárhol beszerezhető routertől. A router eredeti funkcióját a kamera működése nem befolyásolja.
Az optika nagy látószögű és valós HD felbontású. Kém kamera optikája mellett egy nagy érzékenységű speciális mikrofon is helyet kapott. Mikrofon érzékenysége 15 méter: kiváló megoldást jelent irodák, otthonok távoli megfigyelésére.

Ár: 145.000 Ft-tól


Kém mini kamera kulcstartóba rejtve

kem-mini-kamera-kulcstarto
Kulcstartó kamera kiváló megoldást jelent tárgyalások, megbeszélés kül- vagy beltéri rögzítéséhez. Mini kamera HD felbontásának köszönhetően kültéri rejtett felvételek alkalmával a gépkocsik rendszáma is könnyedén leolvashatóak. Kém cucc autóba a műszerfalon elhelyezve rossz fényviszonyok mellett is kiváló képet rögzít. Mikrofonjának érzékenysége 10-15m, zajosabb környezetben (ACG) automata mikrofon érzékenység állításának köszönhetően a hang rögrögzítés nem lesz túlvezérelt.

Ár: 115.000 Ft-tól


Digitális órába rejtett kém mini kamera wifi

Mini kém kamera dikgitális órába rejtett

Mini kamerák éjjellátóval

Digitális órába rejtett mini kamera otthonra való felhasználása, kiváló szolgálatot tehet gyermek és alkalmazottak távoli ellenőrzésére. Eszközbe rejtett mini kamera teljesen észrevehetetlen még szakavatottak számára is, általunk egyedileg gyártott készülékek esetén optika kereső műszerrel sem detektálható. Mobiltelefonos applikáción keresztül a rejtett mini kém kamera Wi-Fi hálózatot felhasználva közvetíti a valósidejű képet illetve hangot.
Az ügyfél által hozott egyedi eszközökbe is installálható. Rejtett kém eszköz műszaki paraméterei: HD felbontás, nagy érzékenységű rejtett mikrofon, mikrofon érzékenységének hatótávja 15m. Teljesen egyedülálló álcázott mini kém kamera éjjellátó funkcióval is. Egyedi beépítés esetén nincs lehetőség éjjellátó funkció eléréséhez.

Ár:75.000 Ft-tól


Kém mini kamera hangszóróba Wi-Fi

kem-mini-kamera-bluetoot

Hangszóróba rejtett kamera otthonra kiváló választást jelent irodák, lakószobák feltűnés mentes hatékony megfigyelésére. A kis helyigénye miatt gyakorlatilag bármilyen akár az ügyfél által hozott egyedi hangszóróba is beépíthető. Mini kamera HD felbontással rendelkezik, ezért a rejtett mini kamera által kép rendkívül részletgazdag lesz. Vezeték nélküli kém mini kamerák nagy előnye a távoli megfigyelés, amit a mobiltelefonunkra installált applikációban valós-időben ellenőrizhetünk. Felvételeket a készülék mini-SD kártyára rögzíti.

Ár: 85.000 Ft


Accu töltőbe rejtett kém mini kamera Wi-Fi

kem-mini-kamera-powerbank
Álcázott kém eszköz a mini kamerák hordozható kategória zászlóshajója e téren. Mini kamera otthonra való felhasználása kiválóan alkalmas alkalmazottak megfigyelésére, de sokoldalúságának köszönhetően irodai felhasználására is kiváló megoldást jelent. Minőségi HD felbontásban rögzíti a rejtett kamerás felvételeket. Wi-Fi hálózaton keresztül a mini kém kamera képét mobiltelefonon keresztül ellenőrizhetjük és nagy érzékenységű mikrofonjuk által közvetített hangot valós-időben lehallgathatjuk.
Ár: 85.000 Ft


Kém mini kamera egérbe rejtve

kem-mini-kamera-egerbe

Az egérbe rejtett parányi kamera hatékony eszköze irodák rejtett kamerás megfigyelésére. Jó választás lehet: irodák, lakószobák megfigyelésére. Készülék üzemideje egyedülálló versenytársaihoz képest, fotó üzemmódban közel 1 hét, videós üzemmódban 90perc. Egérbe rejtett mini kém kamera készenléti ideje videós módban 5 nap. Rögzítést SIM-kártyára történik, folyamatos felvétel vagy fotó készítés módban. Folyamatos videó készítés módban a készülék üzemideje 90 perc, alvó módban 5 nap. Mozgásérzékelést a test hőmérséklet érzékelésével. Minikém kamera valós HD felbontású, ennek köszönhetően a felvételek részletgazdagok. Mini kém kamera mellett egy nagy érzékenységű rejtett mikrofon is helyet kapott, aminek hatótávja10-15m.

Ár:145.000 Ft


Táskába rejtett kém mini kamera Wi-Fi

kem-mini-kamera-taskaba

Magánnyomozati munkák alkalmával a kém kamera-eszköz táskába is beépíthető, amit elég a kezünkben tartani és követni a célszemélyt vagy a táskát akár egy széken elhelyezve is használhatunk. Táskába egy Wi-Fi alapú vezeték nélküli mini kém kamera kerül beépítésre, ami lehetőséget ad valósidejű távoli internetes megfigyelésre. Kém kamera kiváló minőségű kép és hang rögzítéssel rendelkezik, nagy mikrofonérzékenysége miatt az elhangzottakat 15m-ről is rögzíti. Mini kamera HD felbontásának köszönhetően egy utcai pénzátadás alkalmával a pontos címlet is felismerhető lehet.

 


Hálózati elosztóba rejtett kém mini kamera / GSM lehallgató

Wi-Fi alapú mini kamera beépíthető hálózati elosztókba is, beépítés üzemideje 3-nap. Kém kamera asztalon vagy polcon elhelyezve teljesen rejtett módon, eredeti funkcióját megtartva használható.
Online internet csatlakozáson át távolról vezérelhetjük és a sugárzott kép illetve hangot ellenőrizhetjük. Amennyiben csak a földön van lehetőség elhelyezni az elosztót, akkor elegendő egy mini hangrögzítő beépítése vagy online elérés igénye esetén egy GSM lehallgató készülék beépítése is.

Ár: 145.000 Ft-tól


Kém mini kamera sapkába rejtve “egyedi” Wi-FI lehallgató

mini-kem-kamera-sapka

Sapkába rejtett mini kém kamera eredményesen használható sportesemények rögzítésére vagy magánnyomozati feladatok elvégzéséhez pl: közterületen történő titkos megfigyelések vagy beszélgetések dokumentálására. Mini kém kamera felbontása valós HD felbontás és nem szoftveres. Ebből kifolyólak a mini kém kamera által rögzített kép nagyítható, részletgazdag. Magánnyomozati munkák során a Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően a kamera képet azonnal online módon nézhetjük mobiltelefonunkon. Egyedi beépítés esetén a feltüntetett ár a sapka beszerzésének költségét nem tartalmazza.

 


Rejtett kém kamera otthonra

mini-kem-kamera-beepites

Igények esetén cégünk vállalja egyedi eszközökbe rejtett lehallgatók és mini kém kamera beépítését. Átlag beépítési idő 2-3nap. Amennyiben nincs lehetősége új eszközt elhelyezni a környezetbe, akkor a mini kém kamera beépítését egy meglévő eszközbe végezzük. Amennyiben elegendő sima hang alapú lehallgató készülék beépítése, akkor azt helyi mini hangrögzítővel vagy GSM lehallgató készülék beépítésével tudjuk megoldani. Tv vagy monitorok esetében a kém kamera vagy lehallgató készülék beépítésének költsége 82cm-től egyedi árszabás alapján történik.

Árak: Lehallgató készülék esetén: 145.000 Ft, álcázott mini kamera esetén: 240.000 Ft.


Felgyorsult profitorientált világunkban egyre gyakrabban fürkészik ki titkainkat kém mini kamera felhasználásával. Sok esetben egy beépített alkalmazott , legyen az takarító vagy egy elégedetten munkatárs közbenjárásával helyezik el a Kém mini kamera készülékeket. Ezeknek a lehallgató készülékek jelenlétét könnyedén detektálhatjuk egy speciális poloska kereső detektor felhasználásával. A lehallgató detektorok a kém eszköz optikájuk révén detektálják azokat és nem szükséges az, hogy a kém kamera aktív állapotban egyen. Lekedveltebb kém készülékeink digitális órába rejtett kamera, órába rejtett kamera, kulcstartóba rejtett kamera, DVD lejátszóba rejtett kamera és az egyedi személyre szabott gyártású mini kamerák. Dunakeszi Kém Szaküzlet kínálatában többféle kém mini kamera vásárolható.