Lehallgató mini kamerák kulcstartóba rejtve

lehallgao-mini-kamera-tavvezerloben
Kulcstartó lehallgató kamerák eredményes megoldást jelent magánnyomozati munkák, megbeszélések jó minőségű rögzítéséhez. Ezek a jobb minőségű mini kamerák  HD felbontásának köszönhetően egy kültéri felvétel alkalmával még az autók rendszáma és tökéletesen leolvasható. Lehallgatók autóba a műszerfalon elhelyezve rossz fényviszonyok mellett is kiváló képet rögzítenek. Mikrofonjuk érzékenysége 10-15m, zajosabb környezetben sem lesznek a felvételek túlvezéreltek. Ár: 115.000 Ft-tól


Lehallgató mini kamerák accubankba rejtve

lehallgato-mini-kamerak-akkubankban
Az accubankba rejtett lehallgató eszközök a leghosszabb üzemidejű kémeszközök képviselője. Sokoldalúságának köszönhetően polgári és magánnyomozati feladatok ellátására egyaránt kiválóan alkalmazhatóak. Felhasználásai javaslat: alkalmazottak, raktárak megfigyelésére. Akkubankba rejtett lehallgató ketyerék kiváló HD felbontásban rögzíti a rejtett kamerás felvételeket és Wi-Fi hálózaton keresztül a kamera képét mobiltelefonunkon keresztül ellenőrizhetjük.

Ár: 85.000Ft-tól


Lehallgató mini kamerák egérbe

lehallgató-mini-kamerak-egerbe

Egérbe rejtet mini kamerák feltűnésmentesen használhatóak irodai és otthoni környezetben történő rejtett kamerás felvételek készítéséhez. Mini kamera üzemmódja kettős, folyamatos videó felvétel illetve állókép készítés. Fénykép üzemmódban a mini kamera üzemideje 5 nap. Felvételek rögzítése SD kártyára történik. Folyamatos videós felvéti módban a mini kamera üzemideje 90perc. Ezek az egérbe rejtett lehallgató mini kamerák a mozgásérzékelt nem képváltozással hanem testhő érzékeléssel végzik. Mini kamera HD nagy felbontásának köszönhetően a felvételek rendkívül részletgazdagok. Mini rejtett kamera mellett egy nagy érzékenységű mini mikrofon is helyet kapott aminekhatótávja10-15m. Lehallgató mini kamerák egyedi egerekbe nem építhető. nem installálható.

Ár:145.000 Ft


Lehallgató mini kamerák rejtése sapkába

mini-lehallgato-kamerak-sabkaba

Egyedileg személyre szabott gyártású baseball sapkába rejtett mini lehallgató kamera egyedi megoldás jelent kültéri megbeszélések vagy akár sportesemények rögzítésére. Magánnyomozati célokra feltűnésmentesen alkalmazhatjuk személyek követésére. Kamera és a rögzítő a sapkában van elhelyezve, ezért semmiféle odavezető külső kábelre nincs szükség, nem látható. Mini lehallgató kamera HD-felbontásának köszönhetően egy pénzátadás alkalmával bankjegyek pontos címlete is felismerhető. Mobiltelefon segítségével a mini kamera képét távolról nézhetjük és hallgathatjuk.Egyedi beépítés esetén a feltüntetett ár a sapka beszerzésének költségét nem tartalmazza.

Ár: 49.900 Ft-tól


Lehallgató mini kamerák fő jellemzője, hogy nem csak a rejtett kamera által közvetített képet hanem rejtett mikrofon felhasználásával a hangot is rögzítik vagy közvetítik a megfigyelő számára. Ezek a Lehallgató mini kamerák felhasználása a leggyakoribb, ugyanis nincs szükség a megfigyelendő környezetbe plusz lehallgató készülék telepítésére, hanem a lehallgatást is a a lehallgató mini kamerák végzik. Dunakeszin lévő Kém bolt kínálatában lehallgató mini kamerák is vásárolhatóak, amennyiben nem talál számára megfelelő készüléket lehetőség van egyedi mini kamera beszerelésre is az ügyfél igényei szerint, akár az által hozott műszaki berendezésekbe telepítve.
Lehallgató mini kamerák lehetnek TV-be rejtett kamera, asztali órába rejtett kamera, digitális órába rejtett kamera, DVD lejátszóba rejtett kamera, mikróba rejtett kamera, hálózati elosztóba rejtett kamera.
Amennyiben elegendő a hang rögzítése vagy a hang továbbítása, akkor a felsorolt eszközökbe lehetőség van kizárólag rejtett poloska mikrofon telepítésére is. Ezeknek a rejtett lehallgatóknak a működése két féle lehet, az egyik a helyi saját belső memóriára történő rögzítés, másik az online távoli elérés. Helyi rögzítés esetén az információkat utólag tudjuk visszahallgatni, miután USB kábelen keresztül a felvett hanganyagot letöltjük számítógépünkre vagy mobiltelefonunkra. Másik esetben valósidejű lehallgatás történik Wi-Fi vagy GSM hálózaton keresztül. Ebben az esetben rögzítés nem történik, csak online lehallgatás. GSM hálózat nagy hátránya, hogy hangminősége messze elmarad a helyi mini hang rögzítőktől. Utóbbi esetben a mikrofon érzékenységének hatótávja 15m, GSM lehallgatás esetén 4-5m.