Mini kamera kocsiba való beépítése

mini-kamera-autoba
Cégünk vállalja gépkocsikba, buszokba, hajókba  rejtett mini kamerák telepítését. Mini kamera kocsiba SD kártyára rögzíti az eseményeket és online módban mobiltelefonunkon ellenőrizhetjük ezt. Továbbá lehetőség van kizárólag lehallgató készülék ill.GPS nyomkövető beépítésére is. Lehallgató készülék esetén választható helyi rögzítésű lehallgató / GSM alapú lehallgató. Mini kamera való beépítése autóba professzionális módon.

mini-kamera-autobaautóba-való-mini-kamerak


Akkumulátorba rejtett mini kamera kocsiba

Akkubankba rejtett mini kém kamera
Az accubankba rejtett mini kamera kocsikba való elhelyezése egyszerű és gyors és kialakítása nem ad okot gyanakvásra. Műszerfalra való elhelyezése tökéletes megoldást jelent magánnyomozati munkák távoli megfigyelések alkalmával, amikor feltűnő lenne hosszú órákon át a gépkocsiban ülve dokumentálni az eseményeket. Továbbá eredményesen használható gépkocsi feltörések, rongálások elkövetőinek beazonosításához. Rejtett kamera HD felbontásban rögzíti a felvételeket. Lehetőség van Wi-Fi hálózaton keresztül a mini kém kamera képét mobiltelefonon keresztül nézni és nagy érzékenységű mikrofonjuk által közvetített hangot valós időben lehallgathatjuk is.
Ár: 163.000 Ft


Kulcstartóba mini kamera gépkocsiba rejtése

kulcstartó kém kamera
Kulcstartó mini kamera gépjárművekbe való elhelyezése senki számára nem fog feltűnést kelteni. Kalaptartóra vagy akár a műszerfalra elhelyezve kiválóan alkalmazható titkos megfigyelések alkalmával, továbbá megoldást jelent tárgyalások, megbeszélés kül/beltéri megbeszélések rögzítéséhez. Mini kamera HD felbontásának köszönhetően kültéri rejtett felvételek alkalmával a gépkocsik rendszáma is könnyedén leolvashatóak. Távirányítóba rejtett mini kamera a műszerfalon elhelyezve rossz fényviszonyok mellett is kiváló képet rögzít. Mikrofonjának érzékenysége 10-15m, zajosabb környezetben (ACG) automata mikrofon érzékenység állításának köszönhetően a hang rögrögzítés nem lesz túlvezérelt.
Ár: 115.000 Ft-tól


Amennyiben nem jelent elegendő információt az igazság kiderítése érdekében egy mini GPS nyomkövető használata egy gépkocsi megfigyelés alkalmával vagy egy beltéri lehallgatókészülék telepítése, abban az esetben jöhet szóba egy mini kamera kocsiba való telepítése és az általa rögzített kép felhasználása. Mini kamera installálása mindenképpen nagy szakértelmet és tapasztalatot igényel. Szélsőséges időjárásoknak is megfelelő kém kamera kiválasztásától az 1mm-es kém kamera optikának látószögének pontos beállításáig. Mini kamera elhelyezve az ülés fejtámlájába, műszerfalva valamint a-b-c oszlopokba lehetséges. Nagy segítséget jelent ha az utastér kárpit sötét színű, de egy jó szakember számára  világos beltér sem okoz különösebb problémát a mini kamera gépjárműbe való elhelyezése szempontjából. Minikamera kocsiba való beépítését megelőzően szükséges az utastér szemrevételezése és a megrendelővel való pontos egyeztetés, hogy a mini kamera milyen területet lásson be pontosan a gépkocsi szekrényen belül. Fontos tudni, hogy 1mm-es optika felhasználása esetén nincs lehetőség 1-2m távolságból 80 vagy annál nagyobb fokos látószöget belátni. Céges árú szállító gépkocsik megfigyelése esetén javasolt nem csak az utastérben mini rejtett kamerát elhelyezni hanem a csomagtérben is, ezzel pontosan ellenőrizni lehet a kiadott árú pontos mennyiségét. Amennyiben a céges gépkocsi nem dobozos kialakítású hanem sedan csomagterű, abban az esetben is megoldható a kamera teljesen észrevehetetlen telepítése. Gépkocsikba rejtett kamerák helyi rögzítéssel rendelkeznek ami azt jelenti, hogy a kamera által látott képet és a nagy érzékenységű mikrofon által vett hangot egy rejtett memóriakártyás rögzítőre rögzíti. Felhasználható memória kártya kapacitása 128GB. Sokan szokták kérdezni, hogy miért nem hagyományos HDD egységgel oldjuk meg a felvételek tárolását, mert ezzel a megoldással lényegesen nagyobb adatmennyiséget menthetünk. Erre a válasz egyszerű az SSD HD tárolók ára a kamera telepítés árát nagymértékben megnöveli, másrészt technikailag sokkal megbízhatóbb egy memória kártyás rögzítési mód. hagyományos HDD egységek pedig kevésbé abszolválják a hazai útviszonyokat.