Kém boltunkban megvásárolható azonnal készletről gyári mini kamera Bluetooth hangszóróba rejtve, de amennyiben feltűnő lenne a megfigyelni kívánt területre egy új eszköz megjelenése, akkor lehetőség van az ügyfél már meglévő Bluetooth készülékébe installálni a kém mini kamerát.

Házi mozi rendszerek esetén javasolt leginkább egy mini kamera beépítését, mert az folyamatos tápellátást biztosít a 220V-os hálózatról, de természetesen akkumulátoros hangszóróba is installálható. Utóbbi esetben a mini kamera Bluetooth hordozható hangsugárzóba építve korlátozott üzemidőt biztosít, mert a benne lévő akkumulátorok kapacitása a rendelkezésre álló helyigény függvénye.

Egyedi gyártású mini rejtett kamera esetén választható, hogy a kamera az akkumulátorok feltöltése közben is használható legyen vagy csak akkumulátoros üzemben, továbbá ha rendeltetésszerűen szeretnénk használni az akkumulátoros hangszórót, akkor a kamera használat közben aktiválható vagy minden esetben inaktív legyen. Ezeknek a hordozható eszközöknek a nagy előnye, hogy használatuk nem helyhez kötött, hanem tetszőlegesen variálható legyen az otthoni vagy irodai felhasználású. További kiemelt pozitív tulajdonságai közé tartozik a valósidejű online felügyelet, amikor a kém kamera az adott képet illetve a hangot valós-időben a Wi-Fi hálózaton keresztül közvetíti a megfigyelő személy számára.

A kontrollhoz használt technikai eszköz lehet egy okostelefon vagy valamilyen tablet készülék. HD kamera esetén ahol lényegesen nagyobb adatmennyiség kerül felhasználásra mint egy hagyományos analóg kamera internetes kép és hang továbbításakor, feltétlen javasoljuk egy modernebb okostelefon vagy tablet készülék használatát erre a célra. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy azonnal egy új készüléket kellene az ügyfélnek beszereznie az általunk gyártott kém kamera vagy gyári kém kamerák megvásárlása esetén.

Ha alacsonyabb árkategóriájú készüléket szeretnénk használni, akkor az a típusát tekintve ne legyen az 2 évnél idősebb készülék.

Ha a mini kamera képét Wi-Fi hálózaton keresztül szeretnénk továbbítani és annak képét és hangját autóban szeretnénk ellenőrizni, akkor ügyeljünk arra hogy a megfigyelő oldalán a tabletben lehetőleg korlátlan adatforgalmú GSM vagy adat kártya legyen behelyezve. Ha már rendelkezik alkalmas tablet készülékkel, de abba nincs lehetősége SIM-adatkártya behelyezésére, akkor javasoljuk valamilyen akkumulátoros router beszerzésére. Tapasztalatink szerint a TP-link akkumulátoros routere erre tökéletesen alkalmas és árfekvését tekintve em a megfizethetetlen kategóriába tartozik. Ezek a hordozható routerek általában egy feltöltéssel hozzávetőlegesen olyan 10 óra üzemidőt tudnak, ez természetesen függ az adott helyen rendelkezésre álló 3G vagy 4G-s és lassan az 5G-s hálózat térerejétől.

Ha a térerő gyenge, akkor a routernek nagyobb teljesítményre van szüksége a mobil hálózatra való csatlakozáshoz, ez azt eredményezi, hogy hamarabb lemerül.

mini-kamera-bluetooth-hangszoro

Vásárláskor érdeklődjön a készülékbe lévő akkumulátor kapacitásáról és gyári leírásában leírt műszaki paramétereiről. Még egy fontos dolog: hogy a HD nagy felbontás mini kamera kép miatt a felhasznált adatmennyiség sokszorosa az analóg kis felbontású társaikhoz képest, ez azt jelenti hogy egy óra folyamatos használat esetén 2-3GB adatmennyiség is felhasználásra kerül. Amennyiben vizsgán puskázásra szeretné használni , akkor a  gomb kamera formájában javasoljuk és akkor korlátlan adatkártya használata is előnyös lenne. Érdemes az összes szolgáltatónál érdeklődni az aktuális díjakról és előtte ellenőrizni a majdani felhasználás helyszínén, hogy melyik szolgáltatónak van kielégítő 4G hálózati térereje.


Beltéri megfigyelések alkalmával irodákban vagy lakóingatlanokban feltűnés-mentesen elhelyezhető mini kamera Bluetooth hangszórókba rejtve, vagy mini kamera Bluetooth kapcsolattal rendelkező televíziókba rejtve.

Mini wifi kamera telepítése esetén interferencia léphet fel a Wi-Fi illetve a Bluetooth kamera közös felhasználása miatt. Gépkocsik esetében mini kamera Bluetooth kihangosítóba való beépítésére is van lehetőség amennyiben az eszközök fizikai méretei az megengedik.