Mini kamera wifi – gomb optika

wi-fi kamera mini vizsga gomb kamera

Mobilinternet hálózaton is használható! Fókuszálható minikamera, egy papírlapra 5 cm-ről ráfókuszálható. FHD képfelbontásnak köszönhetően a közvetített kép online nagyítható! A vezeték nélküli mini rejtet kamerák ​távolsági képátvitelre is használhatóak, így lehetővé teszi a kiválasztott épület, helyiség megfigyelését valós időben. A kínálatunkban több féle Wi-Fi kamera mini optikával legyártott kém kamera található. Mini kamera wifi optikájának köszönhetőn könnyen elrejthető és álcázható bármilyen helységben vagy egyénileg bármilyen rejtő eszközbe.

Főbb jellemzők:

  • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás.
  • Fókuszálható képméret.
  • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hangrögzítés.
  • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel.
  • Teljes Wi-Fi vezérlés. pl: memórialetöltés, kártya távoli törlése, direkt Wi-Fi online követés.

Ár: 240.000 Ft


Mini kamera wifi modullal mikróba rejtve

Álcázott mini kamera mikro sütőbeMini kamera otthonra mikró sütőbe rejtett kamera

Miro sütőbe rejtett mini kamera wifi távoli eléréssel kiváló megoldást jelent vendéglátó ipari egységek, vállalati konyhák és otthonok hatékony megfigyelésére, betörők mikrót nem viszik magukkal.
A Wi-Fi kamera mini HD optikájának köszönhetően pl: büfékben való felhasználása esetén az átadott bankjegyek  is felismerhetőek. Mini kamera Wi-Fi aktiválásának esetén a munkavégzést, ügyfelekkel való bánásmódot, esetleges lopásokat online módban is ellenőrizhetjük. Egyedi igény esetén lehetőség van helyi rögzítésű lehallgató készülék vagy GSM alapú lehallgató telepítésére is. Mini kamera elhelyezése akár a sütő oldalába vagy hátuljába is lehetséges.
Online lehallgató készülék / mini hangrögzítős változat ára: 145.000 Ft
HD online kamera változat ára: 240.000 Ft


Vizsgaszett változat ami tartalmazza a mikrohallgató rejtett fülest:

Teljes szett ára: 300.000 Ft


Hangszóróba rejtett mini kamera Wi-Fi funkcióval

Wi-Fi kamera mini bluetooth hangszóróba

Mini kamera wifi  funkcióval való otthoni elhelyezése kifejezetten ajánlott, mert bármelyik helységbe elhelyezve sem kelt feltűnést. A Wi-Fi kamera mini optikája a doboz elején található, a rejtett mikrofon a hangszórótól külön került elhelyezésre. Wi-Fi kamera mini helyigénye miatt gyakorlatilag bármilyen akár az ügyfél által hozott egyedi hangszóróba is beépíthető.  akár pénz lopás esetén a pontos címletek vagy címletek is felismerhetőek. Hangszóróra csatlakoztatott töltő esetén az üzemidő végtelen, tehát non-stop üzemben is használható. Belső akkumulátorról történő használat esetén a készülék üzemideje 4 óra, a hangszóró eredeti funkciója is használható de ez befolyásolja az akku üzemidejét. Mini kamera wifi modulhoz csatlakoztatott optikának nagy előnye a HD képminőség és valósidejű online megfigyelés és lehallgatás. Rejtett kamerás felvételeket miro SD-kártyára kerül rögzítésre.
Ár: 163.000 Ft


Accubankba rejtett mini kamera Wi-Fi eléréssel

Akkubankba rejtett mini kém kamera
Accubankba álcázott kém mini kamera a mini kamerák hordozható kategória zászlóshajója.
Mini kamera otthonra való felhasználása tökéletesen megfelel alkalmazottak pl: babysitter, takarító személyzet hatékony megfigyelésére, de sokoldalúságának köszönhetően irodai felhasználására is kiváló megoldást jelent. Wi-Fi kamera mini optikájának köszönhetően HD felbontásban rögzíti a rejtett kamerás felvételeket. Wi-Fi hálózaton keresztül a mini kém kamera képét és mobiltelefonon keresztül ellenőrizhetjük és nagy érzékenységű mikrofonjuk által közvetített hangot valós időben lehallgathatjuk. Az eredet funkció is működik, akár felvétel közben a mobiltelefonunkat vagy bármilyen más USB-re csatlakoztatható eszközt tölthetünk vele. Töltés alkalmával az üzemidő csökken. Az accubankra csatlakoztatott töltő esetén az üzemidő végtelen, tehát non-stop üzemben is használható. Wi-Fi kamera mini optikájának köszönhetően közelről szemrevételezve is teljesen feltűnés mentes.

Ár: 163.000 Ft


Táskába rejtett mini kamera wifi eléréssel

Mini rejtett kamera táskába rejtve

Táskába rejtett kamera a magánnyomozók elengedhetetlen eszköze, személyek megfigyelésre és azok mozgásának dokumentálására. Táskába vezeték nélküli mini kamerák is beépíthetőek, igény szerinti valósidejű kép/hang továbbítása végett. Mini kamera wifi moduljához csatlakoztatott HD optikának köszönhetően  egy utcai pénzátadás alkalmával a pontos címlet is felismerhető lehet. Mini kém kamera alap felszereltsége egy nagy érzékenységű mikrofon, ami a hangot 10-15m-ről rögzíteni tudja. Standard funkció a Wi-Fi hálózatra való csatlakozás, ennek segítségével online módban a kamera által sugárzott képet és hangot folyamatában ellenőrizhetjük és a táskában lévő rejtett kamera rögzítő SD-kártyára rögzíti is az eseményeket.

Ár: 25.000 Ft-tól


Mini kamera wifi modullal routerbe rejtve

Mini rejtett kamera routerbe rejtve

Routerbe a kém mini kamera ránézésre semmiben sem különbözik egy hagyományos routertől.
Mini kamera beszerelése nincs hatással az eszköz működésére, tehát az eredeti funkciója is megmarad. Beszerelt  mini kamera wifi moduljához csatlakoztatott optika 1mm, látószögük 85 fok, HD felbontásúak. Wi-Fi kamera mini optikája mellett egy nagy érzékenységű rejtett mikrofon is telepítésre kerül, aminek mikrofon érzékenysége 10-15m. Mini kamerák éjjel látóval nem egészíthetőek ki. kamerák kiváló megoldást jelentenek irodák, otthonok távoli megfigyelésére és azok rögzítésére. Kizárólag lehallgató készülék beépítésére is van lehetőség.

Ár: 145.000 Ft-tól


Mini kamera wifi modullal adapterbe rejtve

Álcázott mini kamera asus töltőbe

Vezeték nélküli Wi-Fi kamera mini optikájának köszönhetően beépíthető laptop vagy bármilyen töltőbe is, amennyiben a elrendezésre álló hely megengedi. Mini kamera wifi moduljának köszönhetően távoli vezérlést tesz lehetővé és képük valós-időben ellenőrizhetőek is. Kém mini kamera asztalon vagy polcon elhelyezve feltűnés mentesen használhatjuk. Amennyiben csak a földön van lehetőség elhelyezni az elosztót, akkor elegendő egy mini hangrögzítő beépítése vagy egy GSM lehallgató telepítése is. Wi-Fi kamera mini optikája közelről szakavatottan számára sem észrevehető.

Lehallgatós változat: 145.000 Ft. Egyedi kamerás változat 240.000 Ft


Mini kamera wifi eléréssel digitális órába rejtve

Mini kém kamera dikgitális órába rejtett

Digitális órába rejtett mini kamera otthonra jó szolgálatot tehet gyermek felügyelet alkalmával vagy takarító személyzet ellenőrzésére. Mini kamera wifi modulhoz való csatlakoztatása teljesen észrevehetetlen még szakavatottak számára is, bizonyos esetekben optika kereső műszerrel sem detektálható a beszerelt álcázott mini kamera. Utóbbi függ a kamera elhelyezésétől és a Wi-Fi kamera mini aktiválásától. Wi-Fi funkció bekapcsolása esetén poloska detektorral bemérhető. Kém kamera óra egyedi igények szerint is legyártható, az ügyfél által kém boltba hozott eszközökbe is. Mini kamera wifi moduljához csatlakoztatott belső antenna került beszerelésre a jobb térerősség elérése végett. jellemzői: HD felbontás, 1mm-es optika, csatlakoztatott nagy érzékenységű rejtett mikrofon, aminek hatótávja 10-15m AGC elektronikának köszönhetően torzítás mentes rögzítés.

Mini kamerák éjjellátóval

Ebben az esetben gyári kialakításban a mini kamerák éjjellátó funkcióval vannak felruházva.
Egyedi beépítés esetén nincs lehetőség éjjellátó funkció beépítéséhez.

Ár:163.000 Ft-tól


Mini kamera wifi eléréssel sapkába rejtett

Autóba való mini kamerák sapkába rejtve

Sapkába álcázott mini kamera vagy mini hangrögzítő kiváló megoldást jelent közterületen történő titkos megfigyelések vagy beszélgetések dokumentálására. Mini kamera HD felbontásának köszönhetően bankjegyek átadása esetén a pontos címletek is felismerhetőek. Mini kamera wifi moduljához csatlakoztatott belső antenna került beszerelésre a jobb térerősség elérése végett. Magánnyomozati munkák  esetén a célszemélyt feltűnés mentesen  követhetjük és mozgását dokumentálhatjuk. Sportesemények alkalmával álcázott mini kamera Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően a kamera képet azonnal online módon mobiltelefonról ellenőrizhetjük. Egyedi beépítés esetén a feltüntetett ár a sapka beszerzésének költségét nem tartalmazza.

Ár: 49.900 Ft-tól


Mini kamera Wi-Fi eléréssel egyedi beszereléssel

Mini kamera otthonra tv-be rejtvemini-kem-kamera-padlóváza

Igények esetén cégünk vállalja egyedi eszközökbe rejtett lehallgatók és mini kém kamera beépítését. Átlag beépítési idő 2-3nap. Amennyiben nincs lehetősége új eszközt elhelyezni a környezetbe, akkor elengedhetetlen egy meglévő eszköz beszerzése és beépítést követően annak cseréje. Kizárólag lehallgató készülék beépítése esetén helyi rögzítést vagy GSM online elérést tudunk beszerelni.

Álcázott mini kamera monitorba rejtveMini kamera otthonra beltéri egységbe rejtve
Mini kamera wifi moduljának beépítése gyakorlatilag bármilyen műszaki berendezésbe lehetséges, Tv vagy monitorok esetében mini kém kamera vagy lehallgató készülék beépítésének költsége  82cm-től egyedi árszabás alapján történik.
Lehallgató készülék esetén 145.000 Ft, álcázott mini kamera esetén 240.000 Ft

 


Miniatürizálásnak köszönhetően lehetőség van a kamera wifi hálózaton való online kiépítéséhez, ami azt eredményezi hogy mobiltelefonunkkal vagy tablet készülékeinkkel az eszköz a hálózaton továbbított kép és hangját távolról ellenőrizhetjük, nézhetjük.
Ezeknek az online mini kameráknak feltétlen szükségük van nagy sebességű internet hálózat meglétére, ami kameránként HD mini kamera estén 2Mb feltöltési sebességet kell biztosítani.
Vásárlás előtt ellenőrizze a rendelkezésre álló internetes hálózatának paramétereit és csak ezt követően döntsön kém mini kamera pontos típusának megvásárlásáról.
A hálózathoz való programozását kém bolt munkatársai vásárlás alkalmával elvégzik, ezért nincs más dolga csak a készüléket a megfigyelendő környezetbe elhelyezni, bekapcsolni és telefonján az applikációt elindítani.
Abban az esetben ha vállalkozásunk számítógépes rendszerét TI-munkatárs ellenőrzi akkor a hálózatra való csatlakozása felderíthető. Ennek megoldása érdekében javasolt egy külön SIM kártyás router beszerzése, ezzel
biztosítva a rejtett kamera Wi-Fi hálózat elérését.