Órába rejtett mini kamera éjjellátóval és online eléréssel

 

A mini kamera az óra elején található, így pl. egy könyvespolcon elhelyezve minimális tér is elegendő a rejtett kamera pozícióba helyezéséhez.
Mini kém kamera digitális órába rejtett

Otthonában és irodájában még avatott szakemberek számára is nehezen észrevehető. Órába rejtett mini kamera a saját adapterébe csatlakoztatva időkorlát nélkül használható online-nonstop üzemben. Az órakamerát online-internetes felületen távolról nézhetjük és funkcióit vezérelhetjük.

A mini rejtet kamera  számtalan beállítása elérhető, mozgás-érzékelt rögzítés esetén a mozgás utáni rögzítés ideje több lépcsőben állítható, valamint a mozgás érzékelésének érzékenysége is.
Rejtett kamera folyamatos üzemeltetése esetén érdemes az ún.  memória felülírás vagy gyűrűs rögzítési módot alkalmazni. A mobiltelefonra letöltött szoftver lehetőséget ad több rejtett kamera egyidejű megfigyelésére is, akár 5-10 online rejtett kamerát is követhetünk egy időben.

Órába rejtett kamera a felvételeket idő bélyeggel látja el, így utólag napra-órára-percre pontosan vissza kereshetjük a felvételeket. Rögzítő egységben speciális mikrofon van elhelyezve ami a hangot 10-15 méterről rögzíti, tehát nincs szükség a kamera mellé küldőn minihangrögzítő megvásárlására.

Főbb funkciók:

  • Folyamatos vagy mozgásérzékelős kamera mód.
  • Memória telítettsége után annak felülírása vagy lezárása.
  • Mozgásérzékelés érzékenységének beállítása a fényviszonyokhoz megfelelően.
  • Dátumozás (év, hó, nap).
  • Memória kártya formázása.
  • MEMÓRIA felülírás.
  • Valós HD felbontás és nem szoftveres…
  • Hangfelvétel 10-15 méterről.
  • Internetes, online elérés.
  • Teljes online távvezérléssel.

Mini kamera éjjellátó infra sugárzóval rendelkezik ami az emberi szem számára teljesen láthatatlan!

 

Az ébresztőórába rejtett kamera poloska kiváló választás irodák, üzletek és lakások nappali és éjszakai védelmére. Besurranó tolvajok, nyaralás alatti lakásbetörések alkalmával kiváló választás, valós HD minőségű felvételt képes készíteni az elkövetőkről. AMini kamerák éjjellátóval rejtett kamera lehallgató poloska által készített felvételeket a készülék micro-SD kártyára, rögzíti amit

Wi-Fi hálózaton keresztül mobiltelefonunkkal a rögzítést ki-be kapcsolhatjuk és a közvetített képet nézhetjük, illetve fix elhelyezés esetén mobiltelefonunkon kontrollálhatjuk a mini kamera látóterét.

Annak köszönhetően, hogy a mini kém kamera tápellátása folyamatos, ezért non-stop üzemben használhatjuk.

A mozgásérzékelő paraméterei állíthatók. A mini kamera csak akkor kezd el felvételt készíteni, ha mozgást észlel. Továbbá egy mobiltelefonos applikáció segítségével is megfigyelheti a helyiségeket. A felvétel a lehető legjobb minőségű, valósághű színekkel és minőségi hangfelvétellel.

Rossz fényviszonyok alkalmával vagy teljes sötétségben a kamera éjjellátóval való telepítése szükséges. Mini kamerák éjjellátóval kiegészítve gyári eszközökbe installálva digitális órába rejtve. Mini kamerák éjjellátóval történő működését a beépített infra vetők jelenléte biztosítja. Minél több, vagy erősebb a mini kamera infra ledjei, annál jobban láthatunk vele éjszaka. A mai modern típusú kültéri kameráknál szinte mindegyiknél alap, hogy rendelkezik az éjszaki látást elősegítő infra led valamilyen típusával, ez utóbbi a rejtett mini kamerákra nem jellemző.

 


Ha a kém kamera éjjellátóval van felszerelve akkor az éjszakai felvétel fekete-fehér lesz. Rejtett kamerák esetén IR-ledek biztosítják a kamera számára a segédfényt, amit bizonyos esetekben szemmel is látható. Kém cuccok vásárlása esetén kém bolt munkatárásval konzultáljon a megfelelő technika kiválasztásáról.
Rejtett kamera éjjellátóval funkcióval történő utólagos bővítése kamera típusonként változik. Professzionális mini kamera éjjellátóval való kialakítása nem jellemző, leginkább a kínai olcsó termékeket szokták ilyen funkcióval csúfolni. 1 mm-es optika esetén egy megfelelő vagy bármilyen használható infra ledsor elhelyezése nem lehetséges. Gondoljunk a hagyományos nem rejtett kamerákra ahol az optika körül számtalan infra-led van körkörösen elhelyezve és ez még egy tenyérnyi méretű kamera esetén is csak játékszer.