Mini kém kamera csavarfejbe rejtve

 

Csavarfejbe rejtett kamera eredményesen használható titkos megfigyelések alkalmával, legyen az bútorzatba rejtve a a csavarozási pontoknál vagy bármilyen műszaki eszközbe. Az 1 mm-es mini kém kamera optikája belesimul környezetébe és semmiféle feltűnést nem kelt a megfigyelt személy számára. Lehetőség van nem csak helyi rögzítőre csatlakoztatni hanem wifi hálózatra is az online elérés miatt. Lenti fotón szemléltetjük mennyire feltünés-mentes tud lenni ha egy számítógép ház csavarjai ki vannak cserélve a kém kamera és a hozzá tartozó valódi csavarokra.

Álcázott mini kamera gomb kameraszámítógép-mini-kém-kamera

 


Mini kém kamera szettek

wi-fi kamera mini vizsga gomb kameramini-kem-kamera-padlóváza

Mini kém kamera szett segítségével ön is beépítheti saját eszközeibe a megfigyelő eszközt, ha nincs ötlete egyedi beépítésre kérjen tanácsot munkatársainktól vagy bízzon meg minket az eszköz beépítésével. Méretének és nagy akku kapacitásának köszönhetően egyszerűen akár egy könyvbe is rejtheti vagy a fenti képen látható router egységbe. Mini kamera HD felbontásban rögzíti a felvételeket és Wi-Fi hálózaton keresztül közvetíti az eseményeket.Mobiltelefonos applikáción keresztül a mini kém kamera paramétereit távolról programozhatja vagy ki is kapcsolhatja.Főbb jellemzői: mozgásérzékelt rögzítési mód vagy folyamatos rögzítés, memória felülírás mód, hogy ne legyen szükség a memória megtelte után manuálisan törölni a felvételeket, időbélyeg a felvételkészítés közben, képernyő fotózás, SSID-elrejtés és sok más hasznos funkció. Vizsga szettként való felhasználása alkalmával a mini kém kamera papírlapra fókuszálva  5 cm-re is tökéletes képet ad. Távoli megfigyelés a helyi Wi-Fi hálózaton keresztül biztosítja, amennyiben erre nincs lehetőség, akkor  szükségünk van egy hordozható mini routerbe ami a zsebünkben vagy táskánkban van elhelyezve. Használatuk ajánlott továbbá oknyomozó újságírók, magánnyomozóknak, kandi kamerás felvételek azonnali videós közvetítésére és az események rögzítésére. Kém mini kamera számtalan variációját megtalálja Dunakeszin lévő kém bolt kínálatában.

Nano fülessel (rejtett fülhallgatóval) szettben megvásárolható.

Indukció hurkos headset ár: 120.000 Ft

Vizsga szettben: 300.000 Ft


Távvezérlőbe rejtett mini kém kamera

kulcstartó kém kamera
Ennek a mini kém kamera segítségével eredményesen készíthetünk felvételeket biztonságunk érdekében.
Kifejezetten ajánlott zsarolás vagy korrupciós megbeszélések rejtett felvételének készítéséhez.
Mini kamera HD  valós felbontásához kiváló hangfelvétel is járul, rejtett mikrofonjának köszönhetően a hangérzékelés hatótávja 10-15m, zajosabb környezetben (AGC) automata mikrofon érzékenység állításának köszönhetően a hang rögrögzítés nem lesz túlvezérelt és az  tisztán érhető lesz. Mini kém kamera a felvételeket cserélhető SD memóriára rögzíti és funkcionálisan a ki/kapcsolást rezgéssel jelzi.
Ár: 115.000 Ft-tól


Mini kém kamera beépítése irodai eszközökbe

 

Irodai rejtett megfigyelések alkalmával tökéletes megoldást jelent vezetékes telefonba való rejtett kamera beépítése. Telefon működését semmilyen szinten nem befolyásolja a mini kém kamera működése. Kém mini kamera kiváló HD felbontásban rögzíti a rejtett kamerás felvételeket. Wi-Fi hálózaton keresztül a mini kém kamera képét mobiltelefonon keresztül ellenőrizhetjük és nagy érzékenységű mikrofonjuk által közvetített hangot azonnal lehallgathatjuk.

mini-kem-kamera-nyomtatóba

Nyomtatóba rejtett mini kém kamera wifi eléréssel


Mini kém kamera egérbe rejtve SD-rögzítés

Mini kém kamera egérbe mini HD kamera

Egérbe rejtett mini kém kamera jó választást jelent irodák, lakószobák megfigyelésére. Készülék üzemideje egyedülálló, egy feltöltéssel 5 nap fénykép készítés módban. Az egér eredeti funkciója nem működik, tehát csak mini rejtett kamera módban használható. Rögzítést SD-kártyára történik, folyamatos felvétel vagy fotó készítés módban. Folyamatos videó készítés módban a készülék üzemideje 90 perc, alvó módban 5 nap. Mozgásérzékelést a test hőmérséklet érzékelésével végzi, fotó módban illetve videó módban is. Mini kamera HD felbontásának köszönhetően a felvételek részletgazdagok, videós felbontás két lépcsőben állítható VGA és HD felbontásban. Az eszközbe nagy érzékenységű rejtett mikrofon is helyet kapott, aminek hatótávja10-15m. Egérbe rejtett mini kamera egyedi beépítése nem lehetséges.

Ár: 145.000 Ft


Hálózati töltőkbe rejtett mini kém rejtett kamera

Álcázott mini kamera Kém mini kamera töltőbe

Vállaljuk laptop, tablet  vagy bármilyen erre alkalmas töltőbe rejtett mini kém kamera egyedi legyártását.  Ezekbe az eszközökbe rejtett kamerák HD felbontásúak, kiváló mikrofon érzékenységgel rendelkeznek. Mobiltelefonon távolról online nézhetjük illetve  programozhatjuk őket. Igény esetén van mód kizárólag mini hangrögzítő vagy GSM lehallgató készülék beépítésére is.


Monitorba rejtett kamera

mini-kem-kamera-monitor

Irodai és otthoni megfigyelések esetén javasolt a mini kém kamera monitorba való felhasználása. Wi-Fi hálózaton keresztül a mini kém kamera képét mobiltelefonon keresztül ellenőrizhetjük és nagy-érzékenységű mikrofonjuk által közvetített hangot valós időben lehallgathatjuk. Feltüntetett ár a monitort tartalmazza, de mini kém kamera egyedi beépítésre is van lehetőség.

Ár: 240.000 Ft


Technika fejlődésével már nem csak a nyomozóhatóságokra jellemző miniatűr rejtett kamera használata, hanem a civil életben is lassan mindennapossá válnak. Mini kamera nagy szolgálatot tehet házastársi hűtlenség vagy céges lopások felderítésére. Az utóbbi években magánnyomozók is egyre gyakrabban használnak ilyen eszközöket, főkén rejtett kamera kulcstartót vagy hálózatra kötött valamilyen használati tárgyba épített Mini kém kamera és hozzá csatlakoztatott mini rejtett mikrofonokat. Ilyen használati tárgyaknak lehetnek hangszóróba rejtett kamera, routerekbe rejtett kamera vagy bármilyen beltéri egységbe rejtett kamera.