Az autóba szerelhető kameráknak két csoportját különböztetjük meg. Vannak az ún. menetrögzítő kamerák és vannak a rejtett belső kamerák.

A menetrögzítő kameraahogy az a nevéből is kiderül – az utat rögzíti a jármű mozgása során. Az elkészült felvétel hasznos lehet balesetek vagy az út közben történő vitatott események bebizonyításakor. A legfőbb tulajdonságai ezeknek a kameráknak a széles látószög, automatikus bekapcsolás a motor beindításakor vagy esetleg a GPS helymeghatározás.

Az autókba szerelhető mini kamerák egyáltalán nem arra szolgálnak, mint a menetrögzítő kamerák, amelyekkel elsősorban az utat vehetjük fel, hanem ezek egy jármű belső terében készülő felvételekhez ideálisak. Ilyeneket több okból is készíthetünk, legtöbbször bűnmegelőzési céllal.

Ez utóbbiakról lesz szó ebben a bejegyzésben részletesebben.

 

mini-kamera-autoba
Cégünk vállalja gépkocsikba, buszokba, hajókba  rejtett mini kamerák telepítését. Mini kamera kocsiba SD kártyára rögzíti az eseményeket és online módban mobiltelefonunkon ellenőrizhetjük ezt. Továbbá lehetőség van kizárólag lehallgató készülék ill.GPS nyomkövető beépítésére is. Lehallgató készülék esetén választható helyi rögzítésű lehallgató / GSM alapú lehallgató. Mini kamera való beépítése autóba professzionális módon.

mini-kamera-autobaautóba-való-mini-kamerak


Akkumulátorba rejtett mini kamera kocsiba

Akkubankba rejtett mini kém kamera
Az accubankba rejtett mini kamera kocsikba való elhelyezése egyszerű és gyors és kialakítása nem ad okot gyanakvásra. Műszerfalra való elhelyezése tökéletes megoldást jelent magánnyomozati munkák távoli megfigyelések alkalmával, amikor feltűnő lenne hosszú órákon át a gépkocsiban ülve dokumentálni az eseményeket. Továbbá eredményesen használható gépkocsi feltörések, rongálások elkövetőinek beazonosításához. Rejtett kamera HD felbontásban rögzíti a felvételeket. Lehetőség van Wi-Fi hálózaton keresztül a mini kém kamera képét mobiltelefonon keresztül nézni és nagy érzékenységű mikrofonjuk által közvetített hangot valós időben lehallgathatjuk is.
Ár: 163.000 Ft

Milyen szempontokat kell figyelembe venni rejtett autókamera vásárlásakor?

Egy rejtett autókamera vásárlása elég nagy kihívást jelenthet, különösen akkor, ha teljesen tájékozatlan valaki  a témában, mivel először vásárol ilyesmit és szeretné a lehető legjobbat választani. Azért sem egyszerű ez, mert nincs lehetőség arra, hogy minden egyes típust leteszteljünk élesben a vásárlás előtt. Amit mindenképp érdemes megtenni, hogy minél jobban utána kell nézni a lehetőségeknek. Ezzel a bejegyzéssel a megvizsgálandó szempontokról igyekszünk egy átfogó útmutatót adni.

  1. Kompatibilitás

A piacon elérhető legújabb autóba rejthető kamerák kompatibilisek, azaz minden különösebb nehézség nélkül összeköthetők a mobiltelefonokkal, a tabletekkel és az asztali számítógépekkel is. Korábban az autóba rejthető kamerák csak az erre alkalmas számítógépekkel voltak kompatibilisek, de mára a legújabb technológiákkal elérhetővé vált szinte minden intelligens eszköz erre a célra is. Ennek ellenére az egyik legfontosabb előzetesen ellenőrizendő dolog, hogy a megvásárolni kívánt kamera kompatibilis-e a számítógéppel, a tablettel vagy az okostelefonnal, amit használunk és amihez a kamerát szeretnénk csatlakoztatni. Fontos lehet az eszközökön futó programok kompatibilitása is, ezeket is ellenőrizzük és kérdezzünk rá a használatukra a forgalmazónál.

  1. A kamera mérete

Ez egy másik fontos szempont, amely eldönti, hogy mennyire lesz „láthatatlan” a kamera az autóban. Mivel rejtett autókamerát szeretnénk, fontos, hogy a diszkrét legyen, azaz lehetőleg teljesen észrevehetetlen. A végső döntés természetesen az Öné, ez alapján választhatja meg a méretet és a formát.

  1. G-szenzorok és mozgásérzékelők

Ezek a technikai újítások elsősorban nem a rejtett autófigyelő kamerák, hanem a menetrögzítő kamerák szempontjából érdekesek, ám mégis vannak olyan esetek, amikor fontossá válhatnak.

G-szenzorral felszerelve a rejtett kamera automatikusan rögzítheti azokat a felvételeket, amelyek egy esetleges fizikai behatás utáni értékes információkkal szolgálhatnak mondjuk az elkövető kilétéről. A mozgásérzékelővel ellátott kamerák azért igazán hatékonyak, mert azonnal rögzítik a felvételeket a mozgás észlelése után. Ily módon nem kell a felesleges, esemény nélküli képkockákat eltávolítani, amivel megtakaríthatjuk az akkumulátor és a memória kapacitását is. A mozgásérzékelők nélküli kamerát gyakrabban kell feltölteni, és ellenőrizni kell-e a feleslegesen rögzített videókat. A hátrányuk, hogy a készülő videóknál előfordul, hogy pár másodpercről lemaradunk, és gyakran rögzítenek tévesen fontosnak vélt eseményeket is, amelyeket később ki kell szűrni.

  1. Az ár kérdése

A legjobb rejtett autós kamerák árainál is nagy különbségeket tapasztalhat, aki beleássa magát a témába egy kicsit jobban. Vásárlásnál mindig ügyeljen arra, hogy jó ár-érték arányt érjen el a kiválasztott termék, ellenőrizhető eladót keressen és megfelelő garanciális feltételeket.

Ezeken kívül az ár szempontja az nagyon szubjektív dolog, hiszen a választás azon múlik, hogy a vásárló milyen áron szeretne rejtett kamerát vásárolni az autójába.

 

Kulcstartóba mini kamera gépkocsiba rejtése

kulcstartó kém kamera
Kulcstartó mini kamera gépjárművekbe való elhelyezése senki számára nem fog feltűnést kelteni. Kalaptartóra vagy akár a műszerfalra elhelyezve kiválóan alkalmazható titkos megfigyelések alkalmával, továbbá megoldást jelent tárgyalások, megbeszélés kül/beltéri megbeszélések rögzítéséhez. Mini kamera HD felbontásának köszönhetően kültéri rejtett felvételek alkalmával a gépkocsik rendszáma is könnyedén leolvashatóak. Távirányítóba rejtett mini kamera a műszerfalon elhelyezve rossz fényviszonyok mellett is kiváló képet rögzít. Mikrofonjának érzékenysége 10-15m, zajosabb környezetben (ACG) automata mikrofon érzékenység állításának köszönhetően a hang rögrögzítés nem lesz túlvezérelt.
Ár: 115.000 Ft-tól

 

A legjobb rejtett autómegfigyelő kamera megtalálása és megvásárlása nem könnyű feladat. Legyen óvatos, miközben keresi a megfelelőt. Az sajnos lehetetlen küldetés volna, hogy minden egyes elérhető terméket kipróbáljon. Lehetséges azonban, hogy átnézi az általunk ajánlott termékeket itt a weboldalon, összekapcsolja azokat a saját igényeivel és költségvetésével, majd eljön hozzánk az üzletünkbe személyesen is, ahol segítünk kiválasztani az Önnek valót.

H-2120 Dunakeszi, Fő u. 115.

Tel: +36203991387 | H-P: 10-16h

Info@poloska.com