Wi-fi kamera mini optikával-gomb kamera

wi-fi kamera mini vizsga gomb kamera

Mobilinternet hálózaton is használható! Fókuszálható minikamera, egy papírlapra 5 cm-ről ráfókuszálható. FHD képfelbontásnak köszönhetően a közvetített kép online nagyítható! A vezeték nélküli mini rejtet kamerák ​távolsági képátvitelre is használhatóak, így lehetővé teszi a kiválasztott épület, helyiség megfigyelését valós időben. A kínálatunkban többféle Wi-Fi kamera mini optikával legyártott kém kamera található. Wi-Fi kamera mini optikájának köszönhetőn könnyen elrejthető és álcázható bármilyen helységben vagy egyénileg bármilyen rejtő eszközbe.

Főbb jellemzők:

  • Full HD 1080p valós és nem szoftveres felbontás.
  • Fókuszálható képméret.
  • Nagy érzékenységű mikrofonjának köszönhetően kiváló hangrögzítés.
  • Mozgás-érzékelt és folyamatos felvétel.
  • Teljes Wi-Fi vezérlés. pl: memórialetöltés, kártya távoli törlése, direkt Wi-Fi online követés.

Ár: 180.000 / 240.000 Ft


Wi-Fi kamera mini mikróba rejtve

Álcázott mini kamera mikro sütőbeMini kamera otthonra mikró sütőbe rejtett kamera

Miro sütőbe rejtett mini kém kamera kiváló megoldást jelent vendéglátó ipari egységek, vállalati konyhák és otthonok hatékony megfigyelésére, betörők mikrót nem viszik magukkal…
A Wi-Fi kamera mini HD optikájának köszönhetően pl: büfékben való felhasználása esetén az átadott bankjegyek  is felismerhetőek. Mini kamera Wi-Fi aktiválásának esetén a munkavégzést, ügyfelekkel való bánásmódot, esetleges lopásokat online módban is ellenőrizhetjük. Egyedi igény esetén lehetőség van helyi rögzítésű lehallgató készülék vagy GSM alapú lehallgató telepítésére is. Mini kamera elhelyezése akár a sütő oldalába vagy hátuljába is lehetséges.
Online lehallgató készülék / mini hangrögzítős változat ára: 145.000 Ft
HD online kamera változat ára: 240.000 Ft


Vizsgaszett változat ami tartalmazza a mikrohallgató rejtett fülest:

Teljes szett ára: 300.000 Ft


Hangszóróba rejtett Wi-Fi kamera mini optikával

Wi-Fi kamera mini bluetooth hangszóróba

Mini kamera otthonra való elhelyezése kifejezetten ajánlott, mert bármelyik helységbe elhelyezve sem kelt feltűnést. A Wi-Fi kamera mini optikája a doboz elején található, a rejtett mikrofon a hangszórótól külön került elhelyezésre. Wi-Fi kamera mini helyigénye miatt gyakorlatilag bármilyen akár az ügyfél által hozott egyedi hangszóróba is beépíthető.  akár pénz lopás esetén a pontos címletek vagy címletek is felismerhetőek. Hangszóróra csatlakoztatott töltő esetén az üzemidő végtelen, tehát non-stop üzemben is használható. Belső akkumulátorról történő használat esetén a készülék üzemideje 4 óra, a hangszóró eredeti funkciója is használható de ez befolyásolja az akku üzemidejét.
Wi-Fi kamera mini optikájának nagy előnye a HD képminőség és valósidejű online megfigyelés és lehallgatás. Rejtett kamerás felvételeket miro SD-kártyára kerül rögzítésre.
Ár: 75.000 Ft


Accubankba rejtett Wi-fi kamera mini optikával

Akkubankba rejtett mini kém kamera
Accubankba álcázott kém mini kamera a mini kamerák hordozható kategória zászlóshajója.
Mini kamera otthonra való felhasználása kiválóan alkalmas alkalmazottak pl: babysitter, takarító személyzet hatékony megfigyelésére, de sokoldalúságának köszönhetően irodai felhasználására is kiváló megoldást jelent. Wi-Fi kamera mini optikákénak köszönhetően HD felbontásban rögzíti a rejtett kamerás felvételeket. Wi-Fi hálózaton keresztül a mini kém kamera képét és mobiltelefonon keresztül ellenőrizhetjük és nagyérzékenységű mikrofonjuk által közvetített hangot valós-időben lehallgathatjuk. Accubank eredet funkciója is működik, akár felvétel közben a mobiltelefonunkat vagy bármilyen más USB re csatlakoztatható eszközt tölthetünk vele. Töltés alkalmával az üzemidő csökken. Az accubankra csatlakoztatott töltő esetén az üzemidő végtelen, tehát non-stop üzemben is használható.
Wifi kamera mini optikájának köszönhetően közelről szemrevételezve is teljesen feltűnés mentes.

Ár: 85.000 Ft


Wi-fi kamera mini optikával táskába rejtve

Mini rejtett kamera táskába rejtve

Táskába rejtett kamera a magánnyomozók elengedhetetlen eszköze, személyek megfigyelére és azok mozgásának dokumentálására. Táskába vezeték nélküli mini kamerák is beépíthetőek, igény szerinti valósidejű kép/hang továbbítása végett.Wi-fi kamera mini HD otikájának köszönhetően  egy utcai pénzátadás alkalmával a pontos címlet is felismerhető lehet. Mini kém kamera alap felszereltsége egy nagy érzékenységű mikrofon, ami a hangot 10-15m-ről rögzíteni tudja. Standard funkció a wi-fi hálózatra való csatlakozás, ennek segítségével online módban a kamera által sugárzott képet és hangot folyamatában ellenőrizhetjük és a táskában lévő rejtett kamera rögzítő sd kártyára rögzíti is az eseményeket.

Ár: 25,000Ft-tól


Wi-fi kamera mini optikával routerbe rejtve

Mini rejtett kamera routerbe rejtve

Routerbe a kém mini kamera ránézésre semmiben sem különbözik egy hagyományos routertől.
Mini kamera beszerelése nincs hatással az eszköz működésére, tehát az eredeti funkciója is megmarad. Beszerelt vezeték nélküliwi-fi kamera mini optikája 1mm, látószögük 85 fok, HD felbontásúak. Wi-fi kamera mini otikája mellett egy nagyérzékenységű rejtett mikrofon is telepítésre kerül, aminek mikrofon érzéknyége 10-15m. Mini kamerák éjjel látóval nem egészíthetőek ki. kamerák kiváló megoldást jelentenek írodák, otthonok távoli megfigyelésére és azok rögzítésére. Kizárólag lehallgató készülék beépítésére is van lehetőség.

Ár: 145,000Ft-tól


Hálózati elosztóba rejtett wi-fi kamera mini optikával

Álcázott mini kamera asus töltőbe

Vezeték nélküli wi-fi kamera mini optikájának köszönhetően beépíthető laptop vagy bármilyen töltőbe is, amennyiben a endelkezésre álló hely att megengedi. Mini kamera wifi csatlakozáson keresztűl távolról vezérelhetőek és képük valósidőben ellenőrízhetőek is. Kém mini kamera asztalon vagy polcon elhelyezve feltünés mentesen használhatjuk. Amennyiben csak a földön van lehetőség elhelyezni az elosztót, akkor elegendő egy mini hangrögzítő beépítése vagy egy gsm lehallgató telepítése is. W-fi kamera mini otikája közelről szakavatottam számára sem észrevehető.

Lehallgatós változat: 145,000Ft Egyedi kamerás változat 240,000Ft


Wi-fi kamera mini otikával digitális órába rejtve

Mini kém kamera dikgitális órába rejtett

Digitális órába rejtett mini kamera otthonra jó szolgálatot tehet gyermek felügyelet alkalmával vagy takarító személyzet ellenőrzésére. Mini kém kamera teljesen észrevehetetlen még szakavatottak számára is, bizonyos esetekben optika kereső műszerrel sem detektálható a beszerelt álcázott mini kamera. Utóbbi függ a kamera elhelyezésétől és a Wi-Fi kamera mini aktiválásától. Wi-Fi funkció bekapcsolása esetén poloska detektorral bemérhető.
Kém kamera óra egyedi igények szerint is legyártható, az ügyfél által kém boltba hozott egy közökbe is. Órába álcázott Wi-Fi kamra mini optikájának jellemzői: HD felbontás, 1mm-es optika, csatlakoztatott nagy érzékenységű rejtett mikrofon, aminek hatótávja 10-15m AGC elektronikának köszönhetően torzítás mentes rögzítés.

Mini kamerák éjjellátóval

Ebben az esetben gyári kialakításban a mini kamerák éjjellátó funkcióval vannak felruházva.
Egyedi beépítés esetén nincs lehetőség éjjellátó funkció beépítéséhez.

Ár: 75.000 Ft-tól


Wi-fi kamera mini telepítése estén sok esetben az információkhoz jutás ideje lényeges, ezért szükséges egy kommunikációs csatorna használata, ami lehetővé teszi valósidejű Wi-Fi kamra mini kép és hangjának továbbítását.Ez a kommunikációs csatorna lehet GSM kamera hálózatot használó Wi-Fi rejtett kamera. Műszaki paraméterét tekintve lehetnek analóg vezeték nélküli mini kamera, valamint 1,2Ghz, 2,4Ghz,5,8Ghz frekvencia tartományban működő rádiós kamerák. Lehetőségek szerint Wi-Fi kamera mini használta jelentheti a legjobb megoldást, mert ebben az esetben nincs szükség külön SIM-kártya felhasználására, meglévő Wi-Fi hálózatunkon keresztül nézhetjük Wi-Fi kamera mini távoli képét. Amennyiben nem leli meg kínálatunkban a számára megfelelő rejtett kamerát, abban az esetben lehetősége van kém bolt munkatársával egyeztetni egyedi gyártású Wi-Fi kamera mini hozott készülékbe való beépítésére.